Količina:

0


Znesek:

0,00

.

Delovni čas trgovine:

Ponedeljek     8-16
Torek              8-16
Sreda             8-16
Četrtek           8-16
Petek              8-16
Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Kontrolni obrat:
SI-EKO-002

O trgovini

Šolska trgovina "Pod kozolcem" se nahaja v sklopu Biotehniškega centra Naklo, ki stoji na šolskem posestvu v Strahinju. Trgovina je tako ime dobila, ker se nahaja pod lesenim kozolcem. 

V trgovini prodajamo kakovostne izdelke, ki so ekološko pridelani, pridobljeni od lokalnih dobaviteljev in izdelani v Sloveniji. 

 

Ponosno predstavljamo široko paleto lastnih šolskih pridelkov in izdelkov, ki so jih pod strokovnim mentorstvom izdelali dijaki in študentje Biotehniškega centra Naklo.

Na šolskem posestvu se sezonsko proizvajajo mleko, meso, jajca, krompir in zelenjava.

V šolski mlekarski delavnici pa se proizvajajo različni mlečni izdelki. Kupci lahko kupijo različne okuse jogurta, skuto, mleko, puding, sire itd.

Iz živilskih delavnic dnevno v prodajo vključujemo sveže slaščice in pekovske izdelke.

Tudi sadjarska delavnica sezonsko vključuje svoje izdelke v trgovino. Proizvajajo različne sirupe, limonade, sokove, vloženo zelenjavo, suho sadje ter zelenjavo itd. 

Iz šolskih panjev sezonsko prejmemo med. 

V spomladanskem času je s področja vrtnarstva v ponudbi ogromno sadik zelenjave, zelišč in balkonskega cvetja. Čez leto pa s šolskih vrtov dodamo v ponudbo sveže pridelke zelenjave in zelišč.

V jesenskem času dijaki urijo svoje veščine pri vzgoji nagrobnega cvetja in izdelavi nagrobnih aranžmajev ter adventnih venčkov.

 

V trgovini nudimo široko paleto izdelkov lokalnih dobaviteljev.

V ponudbi kupci najdejo različne mlečne izdelke, moke in mlevske izdelke, suhomesnate izdelke, zeliščne tinkture, posušena zelišča in čaje, marmelade, vloženo sadje in zelenjavo, testenine, visokokakovostna olja, med in izdelke iz medu, sadjarske izdelke, slaščičarske izdelke in slane prigrizke. 

V trgovini kupci lahko najdejo tudi strokovne knjige, ekološka semena zelenjave in zelišč ter gnojil, naravno kozmetiko, naravna čistila in gospodinjske pripomočke, ki so prijazni do okolja ter ne vsebujejo škodljivih kemikalij. 

Verjamemo, da je skrb za okolje in zdravje pomembna vrednota, zato ponujamo izdelke, ki so v sožitju z naravo in ne obremenjujejo okolja.

V posebni ponudbi so pripomočki za izdelavo sirov, jogurta in skute. Kupci lahko izbirajo med različnimi kulturami in sirili, sadnimi bazami za jogurte, oblikovali za izdelovanje sira in masla ter izobraževalno literaturo. 


Delovni čas trgovine:


PONEDELJEK          8.00 - 16.00
TOREK                      8.00 - 16.00
SREDA                      8.00 - 16.00 
ČETRTEK                 8.00 - 16.00
PETEK                      8.00 - 16.00
SOBOTA, NEDELJA IN PRAZNIKI: ZAPRTO

Naročila lahko oddate tudi preko:
e-pošte: trgovina@bc-naklo.si
spletne trgovine: b2c.bc-naklo.si/...
telefon: +386 4 277 21 26

Najdete nas lahko tudi na:

Facebook - Trgovina Pod Kozolcem BC Naklo

Instagram - Biotehniški center Naklo

Ekipa trgovine Pod kozolcem:

Čemažar Jasna - vodja prodajalne
Deržek Nataša - zaposlena


Lepo vabljeni k nakupu.