Količina:

0


Znesek:

0,00

Trgovina "Pod kozolcem" 
in spletna trgovina "Pod kozolcem" 
sta ponovno odprti!

Lepo vabljeni k nakupu!
O trgovini

V naši trgovini prodajamo kvalitetne domače slovenske pridelke in izdelke lokalnih kmetov. Poudarek je na ekološkem certificiranju in usmeritivi v prodajo lastnih proizvodov in pridelkov, ki jih pod strokovnim mentorstvom izdelujejo dijaki in študentje.

Čemažar Jasna - vodja prodajalne
Jenko Sabina - prodajalka
E-pošta: trgovina@bc-naklo.si 
Tel.: +386 4 277 21 26

 

V Trgovini Pod Kozolcem prodajamo lastne ekološke izdelke oz. pridelke ter ekološke izdelke drugih pridelovalcev.

V ponudbi so: šolski mlečni izdelki, moke, mlevski izdelki, sokovi, zeliščne tinkture, namazi, čaji, zelišča, omake, semena,  testenine, olja, med,  seme za kaljenje, knjige, baze za izdelavo jogurtov, mazila, šamponi, trave...

V sezoni saditve imamo na zalogi sadike zelišč (melisa, meta, pehtran, timijan, žajbelj, sivka..), zelenjave (paprike, paradižniki, solate, buče..) ter balkonskega cvetja.

Vodimo tudi zelo uspešno veleprodajo šolskih mlečnih izdelkov, različnim trgovinam, pekarnam, gostilnam, vrtcem...

Priporočamo vam tudi kvalitetno EKO zemljo, pri nas se dobi v različnih velikostih. Zelo je priporočljivo tudi sajenje in setev v BIO oglje, imamo ga  na izbiro za sadike in univerzalnega s kompostom. Na zalogi je tudi kuhalnik bio oglja.

DODATNA PONUDBA: kulture in sirila, oblikovala s pokrovi, termometri ( kot pripomočki za izdelovanje sirov, jogurta, skute) izobraževalna literatura, knjige, koristni organizmi za kompostiranje, kozji in ovčji mlečni izdelki, šolski sladoled iz eko mleka iz šolskega posestva, šolski keksi..