Opis izdelka
Še vedno obstajajo stvari, ki jih ni mogoče kupiti – enostavno jih moraš narediti sam. Doma narejene marmelade predstavljajo višek vsakega zajtrka. V knjigi, ki je pred vami, vam ponujamo več kot 80 slastnih receptov, ki so sestavljeni tako razumljivo, da se kuhanja marmelade lahko lotijo tudi manj vešče roke.
Spomladi se lotite kuhanja češnjeve, jagodne ali višnjeve marmelade, poleti brusnične, korenjeve ali marmelade iz melone in malin, jeseni grozdne, kostanjeve ali pa naredite jabolčno usnje in z njim razveselite sladkosnede otroke. Zimski zajtrk bo doživetje zase, če boste na mizo postavili božično marmelado, marmelado iz banan in čokolade, limonovo marmelado s kokosom ali čebulno marmelado s timijanom. Posebna poslastica pa so želeji, ki jih lahko uporabite kot marmelado, prilogo k mesu ali sladico. Za sadje v alkoholu pa ni potrebno posebnih napotkov kako ga porabiti, mar ne?
Spomladi se lotite kuhanja češnjeve, jagodne ali višnjeve marmelade, poleti brusnične, korenjeve ali marmelade iz melone in malin, jeseni grozdne, kostanjeve ali pa naredite jabolčno usnje in z njim razveselite sladkosnede otroke. Zimski zajtrk bo doživetje zase, če boste na mizo postavili božično marmelado, marmelado iz banan in čokolade, limonovo marmelado s kokosom ali čebulno marmelado s timijanom. Posebna poslastica pa so želeji, ki jih lahko uporabite kot marmelado, prilogo k mesu ali sladico. Za sadje v alkoholu pa ni potrebno posebnih napotkov kako ga porabiti, mar ne?