Opis izdelka
Nasveti v tem priročniku nas seznanjajo z načini in postopki pri pridelavi sadja in zelenjave v kakovostne izdelke.
Zajema recepte za sokove, vroče polnjenje sadja (kompoti, želeji, džemi, marmelade, sadni sirupi, sadje z medom, likerji,...), vroče polnjenje zelenjave (od ajvarja, česna, hrena, pese do pečene paprike itn.), vložene mešanice (kot npr. čatniji), naravna predelava sadja (jabolčni in vinski kis, balzamični kis, kisi z okusom,..), naravna predelava zelenjave (kisanje zelja, repe, paprike,..), tradicionalni postopki izdelave olja, kvaše in marinade, domača zaseka, paštete in terine.
Zajema recepte za sokove, vroče polnjenje sadja (kompoti, želeji, džemi, marmelade, sadni sirupi, sadje z medom, likerji,...), vroče polnjenje zelenjave (od ajvarja, česna, hrena, pese do pečene paprike itn.), vložene mešanice (kot npr. čatniji), naravna predelava sadja (jabolčni in vinski kis, balzamični kis, kisi z okusom,..), naravna predelava zelenjave (kisanje zelja, repe, paprike,..), tradicionalni postopki izdelave olja, kvaše in marinade, domača zaseka, paštete in terine.