Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Spremenjen odpiralni čas:
PON 8:00 - 16:00
TOR 8:00 - 16:00
SRE 8:00 - 16:00 
ČET 8:00 - 18:00
PET 8:00 - 16:00 

Knjiga Domača shramba

Knjiga Domača shramba
  • Cena:

    12,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nasveti v tem priročniku nas seznanjajo z načini in postopki pri pridelavi sadja in zelenjave v kakovostne izdelke.

Zajema recepte za sokove, vroče polnjenje sadja (kompoti, želeji, džemi, marmelade, sadni sirupi, sadje z medom, likerji,...), vroče polnjenje zelenjave (od ajvarja, česna, hrena, pese do pečene paprike itn.), vložene mešanice (kot npr. čatniji), naravna predelava sadja (jabolčni in vinski kis, balzamični kis, kisi z okusom,..), naravna predelava zelenjave (kisanje zelja, repe, paprike,..), tradicionalni postopki izdelave olja, kvaše in marinade, domača zaseka, paštete in terine.