Količina:

0


Znesek:

0,00



Kar v trgovini "pod kozolcem" se dobi,
vsak z veseljem podari. 
DOBRODOŠLI v naš mali raj,
za vsakega se najde kaj. 

Delovni čas trgovine:
Ponedeljek     8-16
Torek              8-16
Sreda             8-16
Četrtek           8-16
Petek              8-16
Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Kontrolna enota:
SI-EKO-002

Knjiga Domača shramba

Knjiga Domača shramba
  • Cena:

    12,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nasveti v tem priročniku nas seznanjajo z načini in postopki pri pridelavi sadja in zelenjave v kakovostne izdelke.

Zajema recepte za sokove, vroče polnjenje sadja (kompoti, želeji, džemi, marmelade, sadni sirupi, sadje z medom, likerji,...), vroče polnjenje zelenjave (od ajvarja, česna, hrena, pese do pečene paprike itn.), vložene mešanice (kot npr. čatniji), naravna predelava sadja (jabolčni in vinski kis, balzamični kis, kisi z okusom,..), naravna predelava zelenjave (kisanje zelja, repe, paprike,..), tradicionalni postopki izdelave olja, kvaše in marinade, domača zaseka, paštete in terine.