Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Spremenjen odpiralni čas:
PON 8:00 - 16:00
TOR 8:00 - 16:00
SRE 8:00 - 16:00 
ČET 8:00 - 18:00
PET 8:00 - 16:00 

Kategorije

Knjiga Izdelovanje klobas,salam in želo.

Kmečki glas

Knjiga Izdelovanje klobas,salam in želo.
  • Cena:

    16,00 €

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Nova praktična knjiga širi primere dobrih praks. Dopolnili boste znanje o izbiri, zamrzovanju, zorenju mesa, pripravi mesnega nadeva, soljenju, rabi vseh začimb in ovitkov. Pomembno je tudi pravilno rezanje, mešanje in mesni sok (lepek). Opisani tehnološki postopki za klobase, salame, želodce in še za nekatere druge zanimive mesnine bodo prispevali k odpravi pomanjkljivosti in napak. Pojasnjena je vloga dimljenja, kot primer spoznamo shemo tipične dimnice z vsemi potrebnimi navodili, kako uravnavamo vlago in temperaturo. Prav tako spoznamo tipičo shemo sušilnice in njeno opremo. Urejeni pogoji sušenja / zorenja namreč prispevajo k zmanjšanju rizičnosti proizvodnje.