Opis izdelka
Ena prvih slovenskih knjigkulinaričnega mojstra o peki kruha je doživela novo izdajo z vzporedno slovensko – angleškim besedilom. Tako bomo
lahko z njo obdarovali tudi tujce. V novi izdaji je skoraj 50 najboljših
receptov za različne vrste kruha (ajdov, ječmenov, ovseni, rženi, krompirjev,
česnov, ocvirkov, vinski, gobov,...) Izvemo tudi, kako se izognemo
najpogostejšim napakam pri peki, kako pečemo z drožmi in kako v avtomatu za
peko kruha. Nekaj receptov je tudi za kruh brez glutena in krušno pecivo iz
kruhomata.
Andrej Goljat
lahko z njo obdarovali tudi tujce. V novi izdaji je skoraj 50 najboljših
receptov za različne vrste kruha (ajdov, ječmenov, ovseni, rženi, krompirjev,
česnov, ocvirkov, vinski, gobov,...) Izvemo tudi, kako se izognemo
najpogostejšim napakam pri peki, kako pečemo z drožmi in kako v avtomatu za
peko kruha. Nekaj receptov je tudi za kruh brez glutena in krušno pecivo iz
kruhomata.
Andrej Goljat