Opis izdelka
V knjigi so zbrani recepti z natančno opisanimi postopki, dopolnjeni s fotografijami, za pripravo raznovrstnih sladic – tistih, ki vsak dan vzbujajo skomine po sladkem in tudi tistih, s katerimi ustvarjamo praznična vzdušja. Avtorica odstira številne skrivnosti o pripravi preprostega zavitka, nepozabne vaniljeve kreme, dih jemajoče rojstnodnevne torte, o okraševanju božičnih piškotov ter izdelavi finega listnatega testa. Med izbrane sladice je uvrstila tudi svojo najljubšo – vipavske štruklje. Knjigo dopolnjujejo recepti za pripravo veganskih in presnih sladic, med drugim tudi recept za presno potico prefinjenega okusa
Natančno opisani postopki za izdelavo sladic oziroma različnih vrst testa, glazur, krem in nadevov vas bodo brez dvoma vodili k zagotovljenemu končnemu uspehu.
Natančno opisani postopki za izdelavo sladic oziroma različnih vrst testa, glazur, krem in nadevov vas bodo brez dvoma vodili k zagotovljenemu končnemu uspehu.