Količina:

0


Znesek:

0,00

.

Delovni čas trgovine:

Ponedeljek     8-16
Torek              8-16
Sreda             8-16
Četrtek           8-16
Petek              8-16
Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Kontrolni obrat:
SI-EKO-002

Deodorant nežni 50ml

Zeliščno posestvo Cvetka

Deodorant nežni 50ml
  • Cena:

    8,40 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nežni naravni deodorant je ustvarjen posebej za nežno in občutljivo kožo. Profesionalna kombinacija izbranih ekoloških sestavin poskrbi za nevtralizacijo znoja in neprijetnega vonja, preprečuje znojne madeže na oblačilih, hkrati pa na kožo deluje blagodejno.
Bio naravni deodorant se v kožo hitro vpije in ne pušča sledi na oblačilih. Izvlečki ognjiča, kamilice, bazilike, timijana, rožmarina in limonske trave so iz naše lastne ekološke pridelave, medtem ko cimet kupimo, saj pri nas ne uspeva.

Bio zeliščni naravni deodorant je pakiran v potisno tubo iz kartona, ki je 100% razgradljiva in omogoča enostavno uporabo. Deodorant enostavno potisneš navzgor po tubici in ga naneseš na kožo. Po uporabi tubo zapri, ko jo izprazniš pa jo lahko zavržeš med biološke odpadke oz. v kompost.

Naravni deodorant ne vsebuje niti kančka kemije, v njem ne boš našla oz. našel niti aluminijevih soli, parabenov ali drugih snovi, ki bi lahko škodovale tvojemu zdravju. Kakovost potrjuje certifikat bio kozmetike.

Sestavine/Ingredient: kokosovo olje (Cocos Nucifera Nut Oil)*, sezamovo olje (Sesamum Indicum Seed Oil)*,  soda bikarbona (Sodium Bicarbonate)*, koruzni škrob (Zea Mays Starch)*, bazilika (Basilicum Ocimum Oil)*, timijan (Thymus Vulgaris Extract)*, limonska trava (Cymbopogon Citratus Extract)*, bazilika (Basilicum Ocimum Oil)*, cimet (Cinnamomum Zeylanicum Oil)*,  rožmarin (Rosmarinus off. Extract)*, kamilica (Chamomilla Recutita Extract)*, ognjič (Calendula Off. Extract)*  
*ekološka sestavina