Količina:

0


Znesek:

0,00

.

Delovni čas trgovine:

Ponedeljek     8-16
Torek              8-16
Sreda             8-16
Četrtek           8-16
Petek              8-16
Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Kontrolni obrat:
SI-EKO-002

Deodorant za športnike žajbelj 50ml

Zeliščno posestvo Cvetka

Deodorant za športnike žajbelj 50ml

Opis izdelka

Za celodnevne napore, športne aktivnosti, stres v službi, naporne sestanke... vse to in še več je mala malica za naš najmočnejši naravni deodorant.

Profesionalno izbrane sestavine poskrbijo, da je tvoja koža negovana in nahranjena, preprečujejo znojne madeže na oblačilih in neprijeten vonj.  Zaščitil te bo čez celoten dan, brez, da bi mašil kožne pore ali kako drugače negativno vplival na tvojo kožo. Izvlečki ognjiča, kamilice, bazilike, timijana, žajblja,in limonske trave so iz naše lastne ekološke pridelave, medtem ko grenivko in pelargonijo kupimo, saj pri nas ne uspevata, sta pa nujno potrebni za učinkovitost izdelka. Naravni deodorant za športnike je pakiran v embalažo iz kartona, ki je 100% razgradljiva in omogoča enostavno uporabo. Deodorant enostavno potisneš navzgor po tubici in ga naneseš na kožo.

Sestavine/Ingredient: kokosovo olje (Cocos Nucifera Nut Oil), sezamovo olje (Sesamum Indicum Seed Oil),  soda bikarbona (Sodium Bicarbonate), koruzni škrob (Zea Mays Starch), kamilica (Chamomilla Recutita Extract), ognjič (Calendula Off. Extract), pelargonija (Pelargonium Geranium Extract), bazilika (Basilicum Ocimum Extract),  timijan (Thymus Vulgaris Extract), limonska trava (Cymbopogon Citratus Extract), žajbelj (Salvia Off.), grenivka (Citrus  Paradisi Peel Oil)