Opis izdelka
Liofilizirane banane zaradi svoje hrustljavosti postanejo nova zdrava razvada, brez težav pa jih lahko uporabite pri pripravi sladic ali kot dodatek v jutranje kosmiče, jogurt ali z njimi popestrite svoj najljubši koktajl. Liofilizirane banane ob postopku liofilizacije ohranijo obliko, okus, barvo in aromo, kar podaljša rok uporabnosti, hkrati pa ne uniči vseh vitaminov in mineralov banan.
Ker ob postopku ohranijo tudi svojo intenzivno barvo, bodo vašo naslednjo sladico ponesle na najvišji slaščičarski nivo.
Zaradi krhke, a hrustljave sestave, lahko liofilizirane banane razdrobimo v prah in z njim popestrimo polnila za torte.
Ker ob postopku ohranijo tudi svojo intenzivno barvo, bodo vašo naslednjo sladico ponesle na najvišji slaščičarski nivo.
Zaradi krhke, a hrustljave sestave, lahko liofilizirane banane razdrobimo v prah in z njim popestrimo polnila za torte.